Termékek Menü

Yosemites mászófilm vasárnap este a Discoveryn

Mászás.hu
2015. 09. 17. 19:02:00
Yosemites mászó film vasárnap este a Discovery Channelen. Nézd meg az előzetest »

 

A Discovery Channelen vasárnap este 9-kor lesz egy kis mászófilm, Adrenalin függők – a Yosemite sziklamászói címmel

 Sokunk számára ismert tény, hogy a Yosemite völgyben nem mindig voltak szívesen látott vendégek a mászók. Évente több millió ember látogatja a parkot, így pár mászó, akikkel állandóan csak a baj van nem hiányzott a parkőröknek.

A vasárnap esti dokumentumfilmben a parkőrök és a mászók állandó küzdelmeiről és a mászó szempontból nagy mérföldköveket jelentő mászásokról lesz szó. A filmben olyan neves mászók is megszólalnak, mint Alex Honnold, Dean Potter (aki már sajnos nincs köztünk), Tommy Caldwel, Lynn Hill, Jim Bridwell, Yvon Chouinard és Royal Robbins. Az előzetes alapján nem tudtuk eldönteni, hogy csak erősen hajaz a tavaly, a ReelRock Touron bemutatott Valley Uprising című mászófilmre és egy másik film lesz látható vasárnap este, vagy magát a Valle Uprisinget fogják a Discoveryn vetíteni.

Nincs TV-nk, úgyhogy majd meséljétek el milyen volt!

Íme az előzetes:

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Átvétel, szállítás
FoxPost csomagautomatába, 60 pontra országszerte a következő munkanapon, 1000. Ft  (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »

INGYENES személyes átvétel Budapesten a Szentendrei úton a Monkey Boulderteremben (H, Cs, 12 - 18 óráig, amennyiben, telefonon vagy e-mailben előre egyeztettél velünk)
Részletek »

Személyes átvétel 700 Pick Pack Ponton  1.000. Ft (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »

Futáros szállítás  1.790. Ft (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »
Gyártók