Termékek Menü

Az egész-kötelek a leggyakrabban használt kötelek

Az egész-köteleket 80 kg-os súllyal, egy szálon tesztelik

Ma már a köteleket főleg a nemzetközi CE EN 892-es szabványoknak megfelelően készítik. Ez a szabvány szabályozza, hogy mekkora terhelésnek kell ellenálnia egy-egy kötéltípusnak. Amíg ez a szabvány nem létezett, addig az UIAA (Union Internationale des Associations d'Alpinisme) vagyis a Nemzetközi Hegymászó Szövetség standardjai voltak érvényben. A CE EN 892-es és az UIAA szabványok nagyon hasonlóak, de a gyártók mindkettőnek megfelelnek.

Az egész-kötél jelzése a kötél végén:

Az egész kötél jelölése megtalálható a kötél tájékoztatójban és a kötél végein. Az egész-kötelet önmagában, egyedüli kötélként használjuk. Főleg sportmászásnál jellemző a használata, ahol kevéssé tud sérülni.

Európa legnagyobb kötélgyártóinak a termékeit igyekeztünk összeválogatni, mint a Petzl, az Edelrid, a Beal vagy a Tendon.

Reméljük megtalálja az Ön számára ideális kötelet, de ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!

Nézet:
Rendezés:
Átvétel, szállítás
FoxPost csomagautomatába, 60 pontra országszerte a következő munkanapon, 1000. Ft  (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »

INGYENES személyes átvétel Budapesten a Szentendrei úton a Monkey Boulderteremben (H, Cs, 12 - 18 óráig, amennyiben, telefonon vagy e-mailben előre egyeztettél velünk)
Részletek »

Személyes átvétel 700 Pick Pack Ponton  1.000. Ft (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »

Futáros szállítás  1.790. Ft (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »
Gyártók