Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Szállítási és fizetési feltételek

Választható szállítási módok és költségek

Szállítási, vagy átvételi módot a rendelése véglegesítésénél, a "Pénztár" oldal 3. pontjában választhat, az alábbiak közül:

Szállítási módok:

Fizetési módok:

 

FoxPost csomagautomatás átvétel, 2-3 munkanapon belül átvehető csomagja országszerte több mint 120 csomagautomatából, 1.490. Ft (40.000. Ft felett INGYENES)

 • A szállítás költsége 1.490. Ft, 40.000. Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES
 • Ha a rendelt termékek vannak raktárunkban, akkor rendelése a következő munkanapon megérkezik a választott csomagautomatába
 • 3 napig veheti át csomagját

A FoxPost csomagautomatái fedett, illetve kültéri helyen, bevásárlóközpontokban, vagy hipermarketekben találhatóak az ország több mint 120 pontján. Elérhetőségük az adott bevásárlóközpont nyitvatartási idejétől függ, erről az alábbi térképen is tud tájékozódni, kivéve a kültéri csomagautomaták 0-24 között elérhetők. Amint átadtuk csomagját a FoxPostnak, emailben értesítjük Önt. A csomagja FoxPost automatába érkezéséről a FoxPost SMS-ben értesíti Önt, ezért nagyon fontos, hogy a rendelésnél a telefonszámát pontosan adja meg, ellenkező esetben nem kap értesítést a csomag átvehetőségéről. Az automatáknál bankkártyával tudja kifizetni csomagját, ha utánvétes rendelést kért, illetve webáruházunkban a rendelés során online bankkártyás fizetéssel. Bővebb információt a FoxPost weboldalán talál, vagy forduljon a FoxPost ügyfélszolgálatához a +36-1-999-0-369-es telefonszámon, vagy az info@foxpost.hu email címen.

Itt tájékozódhat, hogy hol vannak a FoxPost automaták és mi a nyitvatartási idejük:

 

Személyes átvétel bemutatótermünkben

Rendelését van lehetősége személyesen, szállítási díj nélkül átvenni Bemutatótermünkben, mely a Monkey Boluder mászóteremben található (1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. PP Center). Gépjárművel történő érkezés esetén a parkoló cédulával a parkolás 1 óra időtartamig ingyenes, utána 300 Ft/óra.

Elérhető időszak: hétfőtől-péntekig 8-23 óra között, szombat-vasárnap 9-20 óra között, abban az esetben, ha e-mailben, vagy telefonon előre egyeztetett velünk. SOS átvétel esetén e-mailben, vagy telefonon történő egyeztetés alapján ettől eltérő, egyedi időpontok is lehetségesek.

NEM VAGYUNK ÜZLET, nem tartózkodunk folyamatosan a Bemutatóteremben, kérjük ezt vegyék figyelembe.

Ennek az átvételi módnak nincs kezelési költsége, csak készpénzzel tud fizetni, vagy online bankkártyás fizetéssel a webshopon történő megrendelés során, illetve előreutalással. A bemutatótermünkben nincs lehetőség bankkártyás fizetésre.

Pick Pack Ponton történő átvétel (Személyes átvétel országszerte több mint 700 Pick Pack Ponton)

 • A Pick Pack Pontos szállítás díja 1.490. Ft, de 40.000. Ft-os rendelés felett INGYENES. Az ország több mint 190 településének több mint 700 Pick Pack Pontján rugalmas nyitvatartási időben tudja átvenni rendelését.
 • A Pick Pack Pontok Relay és Inmedio hírlapüzletek (forgalmas közlekedési csomópontoknál), OMV, MOL, Avanti és Avia benzinkutak, Playersroom, Playmax, SportFactory és CooP Star üzletek.
 • A nyitva tartásuk változó, de jellemzően nagyobb rugalmasságot biztosítanak, mint futárszolgálatunk. Sok átvevőpont hétvégén is nyitva van, míg a benzinkutak akár 0 - 24 óráig tartó nyitva tartással állnak rendelkezésére. A rendelés véglegesítésénél, mikor kiválasztja a Pick Pack Pontos szállítási módot, láthatja a választott átvevőpont nyitvatartási idejét.
 • A legtöbb átvevőponton fizethet bankkártyával is, de erről minden esetben érdeklődjön a Pick Pack Pont ügyfélszolgálatán (pickpackpont@sprinter.hu, +36-1-803-63-00).
 • Miután rendelését átadtuk a szállítónak, e-mailben értesítjük csomagja számáról, melyet ezen az oldalon nyomon követhet. Rendelése 3 munkanap alatt érkezik budapesti átvevőpontba, míg vidéki átvevőpontba 4-5 munkanap alatt.
 • Fontos tudnia, hogy törvényi előírás szerint, csomagját csak úgy veheti át, ha hatóság által kiállított igazolványával igazolja személyazonosságát. Az átvételkor rögzítenie kell az igazoló okmány típusát és a sorszámát. Ha a csomagot nem a címzett veszi át, akkor 2 tanúval hitelesített meghatalmazást is kérhetnek az átvevőponton.
 • A csomag átvevőpontba való érkezéséről e-mail-ben értesíti Önt a Pick Pack Pont.
 • Rendelését 6 napig őrzik, majd visszaküldik nekünk.

Az átvevőpontokat ezen a térképen találja:

Országos házhoz szállítás 4-5 munkanap alatt futárszolgálattal Magyarország területére

A futáros házhoz szállítás díja 2.490. Ft, de 40.000. Ft-os rendelés felett INGYENES.

 • Rendelését az "ExpressOne", illetve "Trans-O-Flex" futárszolgálat viszi az Ön által megadott magyarországi szállítási címre, munkanapokon 8 és 16 óra között.
 • Mindenképpen olyan szállítási címet adjon meg, ahol ebben az idősávban megtalálja Önt a futárszolgálat. Ha ön nem tartózkodik otthon, akkor akár rokon, ismerős, vagy munkahelyi címre is kérheti a csomagot. Egyszerűsíti az átadást, ha már a webshopos rendelésnél bankkártyás online fizetéssel kifizeti a rendelt terméket és a csomag átvételével megbízott személyt készpénz kifizetési kérdésekkel már nem kell terhelni. Amennyiben a házhoz szállítás időablaka (8-16 óra között) nehezen megoldható az ön számára, kérjük válasszon olyan csomagátvételi módot, amely lényegesen szélesebb időszakot biztosít Önnek a csomagátvételre a nyitvatartásból kifolyólag , pl. FoxPost automata, Pick Pack Pont átvételi helyszín.
 • Miután csomagját átadtuk a futárnak, e-mailben értesítjük Önt csomagja számáról, amely segítségével ezen az oldalon nyomon követheti rendelését.
 • A csomag érkezését e-mailben pontosítja a futár, a kiszállítás napjának reggelén.
 • Csomagja 4-5 munkanap alatt megérkezik érvényes postai címmel rendelkező, Magyarország bármely pontjára.
 • Ha a futár nem találná a szállítási címen, akkor szállítási értesítőt hagy és a következő munkanapon még egyszer megkísérli a szállítást. A szállítási értesítőn található telefonszám segítségével lehetőség szerint módosíthat a szállítás napján, vagy a szállítási címen.

 

Online bankkártyás fizetés az OTP Simple szolgáltatáson keresztül

A rendelése értékét online, bankkártyával is ki tudja fizetni. A fizetést az OTP  OTP Simple biztosítja. A fizetéshez ezeket a bankkártyákat használhatja:
MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express
Ha ezt a fizetési módot választja, akkor rendelése véglegesítése után átirányítunk az OTP Simple oldalára, ott adja meg a kártyája adatait. Sikeres fizetés után visszairányítják webáruházunkba és ezzel párhuzamosan kap egy emailt az OTP Simple-től a fizetés sikerességéről. A Mászás.hu számára nem kerülnek átadásra a bankkártya adatok, mi csak a fizetés teljesüléséről értesülünk. Az OTP Simple fizetési tájékoztatóját itt olvashatja »

 

Bankkártyával szeretnék fizetni (amennyiben bankkártyával szeretne fizetni, a következő konstrukciók állnak rendelkezésre a fizetési, illetve az átviteli módok tükrében, amelyeket a webshopos rendelés közben tud kiválasztani):

 • A webshopos rendelés közben online bankkártyás fizetés
 • Utánvétel: Átvétel FoxPost automatában (fizetés kizárólag bankkártyával)
 • Utánvétel: Átvétel Pick Pack Ponton. Pick Pack Pontos szállítás esetén a legtöbb átvevőponton van mód bankkártyás fizetésre is, de erről minden esetben a Pick Pack Pont ügyfélszolgálatán érdeklődjön a pickpackpont@sprinter.hu email címen, vagy a +36-1-803-63-00-ás telefonszámon. 

Készpénzzel szeretnék fizetni (amennyiben készpénzzel szeretne fizetni, a következő konstrukciók állnak rendelkezésre a fizetési, illetve az átviteli módok tükrében, amelyeket a webshopos rendelés közben tud kiválasztani):

 • Személyes átvétel bemutatótermünkben (helyszíni fizetés kizárólag készpénzben)
 • Utánvétel: Átvétel Pick Pack Ponton
 • Utánvétel: Házhozszállítás futárral. Futáros szállítási mód kiválasztása esetén a csomag átvételekor, készpénzzel tud fizetni a futárnak, bankkártyával nem.

 

Utoljára módosítva 2023.02.19. : Szállítási módok részletesebb, áttekinthetőbb körülírása