Termékek Menü

Edelrid mászókötelek

Mászókötelek 150 év tapasztalatával, ez az Edelrid!

Az Edelrid két barát alapításával indult és kezdetekben csak kötél gyártással foglalkoztak. Egész történelmük során mindig az aktuális világszínvonalon készítették köteleiket, vagy éppen az Edelrid fejlesztett ki olyan sztenderdeket, mely az egész kötélgyártó iparban elterjedt. A Bluesign® technológia előírásokat az Edelrid kezdte el alkalmazni 2009-ben. Ennek a lényege, hogy a kötél alapanyagául szolgáló anyagokat az első pillanattól kezdve a legnagyobb biztonság és legszigorúbb ellánállási mutatók mellett fejlesztik úgy, hogy a gyártási folyamat környezetre gyakorolt káros hatását a minimumra csökkentsék. Vagyis nem csak kiváló minőségű kötél tulajdonos lesz az aki Edelrid mászókötelet választ, hanem a környezetére is a legmagasabb szinten figyel.

Nézet:
Rendezés:
Átvétel, szállítás
FoxPost csomagautomatába, 60 pontra országszerte a következő munkanapon, 1000. Ft  (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »

INGYENES személyes átvétel Budapesten a Szentendrei úton a Monkey Boulderteremben (H, Cs, 12 - 18 óráig, amennyiben, telefonon vagy e-mailben előre egyeztettél velünk)
Részletek »

Személyes átvétel 700 Pick Pack Ponton  1.000. Ft (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »

Futáros szállítás  1.790. Ft (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »
Gyártók