Termékek Menü

Ikerkötelek nagy választékban

Az ikerköteleket 80 kg-os súllyal, két szálon tesztelik

Ez a legnagyobb különbsége ennek a kategóriának a félkötelekhez képest. Az ikerkötelek használata főleg Észak-Amerikában elterjedt.

Ma már a köteleket a nemzetközi CE EN 892-es szabványoknak megfelelően készítik. Ez a szabvány szabályozza, hogy mekkora terhelésnek kell ellenálnia egy-egy kötéltípusnak. Amíg ez a szabvány nem létezett, addig az UIAA (Union Internationale des Associations d'Alpinisme) vagyis a Nemzetközi Hegymászó Szövetség standardjai voltak érvényben. A CE EN 892-es és az UIAA szabványok nagyon hasonlóak, de a gyártók mindkettőnek megfelelnek.

Az iker kötél jelölése megtalálható a kötél tájékoztatójában és a kötél végein. Az ikerköteleket 80 kg-os súllyal duplán, vagyis 2 kötelet együtt használva tesztelik. Nagyfal és alpesi körülmények között alkalmazzuk, ahol a terepviszonyok sérülést okozhatnak a köteleinken (sok a kiálló pikkely, éles sziklaperem). A 2 kötelet együtt akasztjuk a biztosító pontokba.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, hogy melyik az ideális kötél az Ön számára, akkor forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!

Nézet:
Rendezés:
Átvétel, szállítás
FoxPost csomagautomatába, 60 pontra országszerte a következő munkanapon, 1190. Ft  (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »

INGYENES személyes átvétel Budapesten a Szentendrei úton a Monkey Boulderteremben (H, Cs, 12 - 18 óráig, amennyiben, telefonon vagy e-mailben előre egyeztettél velünk)
Részletek »

Személyes átvétel 700 Pick Pack Ponton  1.190. Ft (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »

Futáros szállítás  1.790. Ft (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »
Gyártók