Menü

Magnéziás zsákok számos színben és méretben

Válaszd a neked tökéletes magnéziás zsákot!

A legszebb ziazsákok egy helyen!Igyekeztünk a legtöbb magnéziás zsákot összegyűjteni számodra, hogy biztosan találj neked megfelelőt. Számos színt és méretet találsz a választékunkban, melyet folyamatosan bővítünk.

Azt javasoljuk, hogy a választásnál főleg a ziazsákok záródására figyelj, az esztétikai kérdések mellett persze. Többször jártunk úgy, hogy nem zártuk be rendesen a zsákunkat, és ezért a mászócuccaink közé szóródott a magnézia. Ezen felül a kezednek megfelelő méret választása lehet még érdekes szempont. Ahol férfikéznek kicsi lehet a méret, azoknak a termékeknek a nevében ezt jelezzük. Ezek főleg nők és gyerekek számára tervezett magnéziás zsákok.

Kínálatunkban találsz boulderezés céljára tervezett ziazsákokat is, melyeket nem tudsz a derekadra rögzíteni. A legtöbb zsákunk a hagyományos, köteles mászáshoz készült, derékra rögzíthető típus. Nem mindegyikhez tartozik derékpánt, de a termékoldalakon ezt jelezzük.

Bátran rendelj ziazsákot, nem tudsz melléfogni, mert 20 napon belül indoklás nélkül kicseréljük, vagy visszafizetjük az árát!

Válogass kedvedre!