Termékek Menü

Jégcsákányok és technikai jég- és mixszerszámok

Ebben a kategóriában találod a jégcsákány kínálatunkat. Egyaránt találkozni fogsz itt túracsákányokkal, amiket téli hegymászáshoz, téli tanfolyamra és gleccsertúrákhoz ajánlunk, illetve technikai jégszerszámokkal is.

A jégcsákányok és a jégszerszámok közti, elsőre szembetűnő legfontosabb különbség, hogy a túracsákányok hosszabb, és többnyire egyenes, vagy csak enyhén ívelt nyéllel rendelkeznek, a fejükön a csőr mellett pedig kapa található. A hosszabb nyél a kicsúszásnál segít a fékezésben. Annak pedig, hogy egyenes nyelű az a jelentősége, hogy könnyebben le tudod szúrni a hóba,ha standhoz vagy társmentéshez kell használd.

Reméljük kínálatunkban megtalálod a neked szimpatikus eszközt, ennek segítésére igyekeztünk nagyon részletes termékleírásokat készíteni. De ha mégis kérdés merül fel benned, fordulj hozzánk bizalommal, örömmel segítünk!

 

Nézet:
Rendezés:
Átvétel, szállítás
FoxPost csomagautomatába, 60 pontra országszerte a következő munkanapon, 1000. Ft  (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »

INGYENES személyes átvétel Budapesten a Szentendrei úton a Monkey Boulderteremben (H, Cs, 12 - 18 óráig, amennyiben, telefonon vagy e-mailben előre egyeztettél velünk)
Részletek »

Személyes átvétel 700 Pick Pack Ponton  1.000. Ft (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »

Futáros szállítás  1.490. Ft (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »
Gyártók