Menü
Ár:
8.990 Ft
7.890 Ft (6.213 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.100 Ft
Termék címkék: 2 cm, express, köztes, Petzl, Spirit

Petzl Spirit keylockos express 11 cm

Ár:
8.990 Ft
7.890 Ft (6.213 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.100 Ft
Heveder hossza (válassz méretet)question_mark : 11 cm

Világszínvonalú express a Petzl-től

Válaszd ki most a neked megfelelő hosszt »

Elérhetőség: Raktáron (azonnal szállítjuk)

A termék részletes leírása:

Petzl Spirit keylockos express sportmászáshoz fejlesztve

A Spirit Express kényelmes akasztást biztosít a sportmászók számára. Súlya 93 g. A Petzl Spirit köztes egy sokoldalúan és könnyen használható express, mind a rövidebb sportutakban, mind a több kötélhosszas sportutakban. A köztes 2 db Petzl Spirit karabíner, 1db Petzl Express heveder, valamint 1 db String gumigyűrű. A fal felőli karabíner egyenes, keylcokos záródású, míg a kötél felőli karabíner, hajlított nyelvű, szintén keylockos. A hajlított nyelv jelentősége, hogy könnyebb a kötelet beleakasztani. A Spirit Express alsó, kötél felőli karabínere egy Petzl String gumigyűrűvel is el van látva, ez garantálja, hogy a karabiner ne tudjon elfordulni a hevederben, így még könnyebbé téve az akasztást. A hajlított nyelvű karabíner és a String stabilizáló gumigyűrű együttesen eredményezik, hogy egy könnyen akasztható köztest kapunk.

Spirit karabínerek:

  • H alakú profiljuk lehetővé teszi, hogy egy könnyű, de nagy szilárdságú karabinert kapjunk.
  • Ahol a kötél jellemzően súrlódik benne, ott szélesebb, nagy rádiuszú felületet képeztek, ezzel biztosítva, hogy a lehető legkevésbé kopjon a karabiner és benne futó kötél.
  • A Spirit karabinerek keylockos záródása a nyelvnél segít abban, hogy a csőr és a nyelv között ne tudjon megakadni sem a nittfül, sem a kötél.

A két karabinert a Petzl Express heveder köti össze egymással. Tipikusan erre a hevederre jellemző, hogy szélesebb anyagból készül, így amikor egy áthajló útból próbáljuk leeresztés közben kipucolni a közteseinket, vagy amikor projektelünk egy-egy utat, akkor könnyebb megmarkolni ezt a vastag hevedert. Az alsó végén fel van szerelve a Petzl String rögzítő gumigyűrűvel. Ez biztosítja, hogy a karabiner a helyén maradjon és megvédi a hevedert a sziklával való súrlódástól keletkező kopástól.

 

Heveder anyaga Poliészter
Heveder szélessége 22 mm
Heveder teherbírása 22 kN
question_markHosszirányú teherbírás ⬌ 22 kN
Gyártó Petzl
question_markKeresztirányú teherbírás ⬍ 8 kN
question_markHosszirányú teherbírás nyitott nyelvvel ⬌ 9 kN
Súly 93 g
question_markKarabiner típusa Nem zárható nyelvű
Szín Szürke
Karabiner hossza 99 mm
Karabiner szélessége 58 mm
Karabiner anyaga Alumínium ötvözet
question_markKarabiner anyagának kezelése Eloxált
question_markUIAA teszt Megfelelt