Termékek Menü

Black Diamond

Black Diamond egy márka, amely a mászókról és a síelőkről szól

Osztozunk azokban az élményekben, amik a sziklán, a jégen, a hóban vagy síeléskor átélhetsz. Ezek az élmények motiválnak minket arra, hogy a legjobb felszereléseket készítsük világméretű családunk számára, legyen szó mászásról vagy síelésről.

Ami a hátsóudvarban kezdődött egy üllővel és egy kalapáccsal, az mára már világméretű vállalattá vált három kontinensen lévő képviseleteinkkel. Nem csak a sziklamászóknak szólunk, azt a szellemiségét szeretnénk átadni, amilyen célokat és értékeket a sporton keresztül megéltünk a múltban, tapasztalunk a jelenben és fogunk a jövőben is. 1957 óta az innovatív felszerelés tervezésünkkel számos területen állítottunk fel sztenderdeket. Ez egyrészről a vágyaink, odaadásunk és szorgalmunk, más részről pedig a hihetetlen kollégáinkból álló csapatunk eredménye. Ehhez a teljesítményhez az is hozzájárul, hogy kivétel nélkül mindannyian mászók vagy síelők vagyunk.

Mi vagyunk az a vállalat, ami a felhasználókból áll. Mi vagyunk a legnagyobb álmodozók, akik csak lehetünk, és a legszigorúbb kritikusok is, mindezt azért, mert a Black Diamond alkotása az a folyamat, ami soha nem ér véget. A vállalat még elkötelezettebb ma, mint bármikor máskor, köszönhetően a korlátlan energiával és gyakorlatban kamatoztatott tudással rendelkező kollégáinknak az Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában. Ők a jövő kiválóságának ígérete, amit világszerte a mászóknak és a síelőknek teszünk.

Nézet:
Rendezés:
Átvétel, szállítás
FoxPost csomagautomatába, 60 pontra országszerte a következő munkanapon, 1000. Ft  (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »

INGYENES személyes átvétel Budapesten a Szentendrei úton a Monkey Boulderteremben (H, Cs, 12 - 18 óráig, amennyiben, telefonon vagy e-mailben előre egyeztettél velünk)
Részletek »

Személyes átvétel 700 Pick Pack Ponton  1.000. Ft (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »

Futáros szállítás  1.490. Ft (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »
Gyártók