Menü
Ár:
31.990 Ft
28.990 Ft (22.827 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 3.000 Ft

Red Chili Session Air mászócipő (Vegán, új) Deep Water Solo

Ár:
31.990 Ft
28.990 Ft (22.827 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 3.000 Ft
Méret: 3-12

Új Red Chili Session Air mászócipő az Edelridtől!
Méretsorunk teljes a fő méretek vonatkozásában, kérünk érdeklődj a kapcsolat@maszas.hu e-mail címen vagy a +36-70-215-38-48-as számon :)

Ideális Deep Water Solo mászáshoz

Gyere és próbáld fel személyesen bemutatótermünkben, vagy tedd a kosárba a kiszemelt darabot!

Elérhetőség: Raktáron (azonnal szállítjuk)

A termék részletes leírása:

Új Red Chili Session Air tépőzáras mászócipő az Edelridtől

 

Az új Red Chili Session Air egy kiváló minőségű, kényelmes és robusztus mászó- és boulder-cipő, melyet egyaránt használhatsz benti és kinti mászáshoz is. A lábujjak területén kettős gumiréteg biztosítja a magasabb élettartamot. Felsőrésze kötött anyagból készült a kényelem és kiváló légáteresztés jegyében, két ellentétesen záródó tépőzárral ellátott. Nagy lábujjhegyével jobban biztosított a beakasztás és RX3  talpa nagyon jól tapadó, tartós anyagból készült, mely tovább növeli a teljesítményed. Antibakteriális textil lábágy került a mászócipőbe, illetve találsz rajta egy kis zsebet az RFID chip tárolására is.

Az alábbi méretekben kapható: 3-tól 12-es, azaz 30-tól 48-as méretig.


Mivel természetes bőrt és textíliát nem tartalmaz, ideális Deep Water Solo tengerparti mászáshoz, hiszen a konstrukcióból kifolyólag a víz, illetve a kiszáradás kevésbé roncsolja a cipőt, mint más modelleket. Természetesen mászás után csapvízzel ki kell öblíteni és árnyékban történő szárítást kell biztosítani.

Gyártó Red Chili