Menü
Ár:
6.390 Ft (5.031 Ft + ÁFA)
Termék címkék: 17 cm, express, köztes, Petzl, Spirit

Petzl Spirit keylockos express 17 cm

Ár:
6.390 Ft (5.031 Ft + ÁFA)
Heveder hossza (válassz méretet)question_mark :

Világszínvonalú, 17 cm-es hevederrel rendelkező express a Petzltől

Rendeld meg most »

Elérhetőség: Kifutott termék

A termék részletes leírása:

Petzl Spirit keylockos express 17 cm-es hevederrel, kifejezetten sportmászáshoz fejlesztve

A Spirit Express kényelmes akasztást biztosít a sportmászók számára. Súlya kevesebb, mint 100 g. A Petzl Spirit köztes egy sokoldalúan és könnyen használható express, mind a rövidebb sportutakban, mind a több kötélhosszas sportutakban. A köztest 2 db Petzl Spirit karabiner, 1db Petzl Express heveder, valamint 1 db String gumigyűrű. A fal felöli karabiner egyenes, keylcokos záródású, míg a kötél felőli karabiner, hajlított nyelvű, szintén keylockos. A hajlított nyelv jelentősége, hogy könnyebb a kötelet beleakasztani. A Spirit Express alsó, kötél felőli karabinere egy Petzl String gumigyűrűvel is el van látva, ez garantálja, hogy a karabiner ne tudjon elfordulni a hevederben, így még könnyebbé téve az akasztást. A hajlított nyelvű karabiner és a String stabilizáló gumigyűrű együttesen eredményezik, hogy egy könnyen akasztható köztest kapunk. Összesen háromféle hosszban rendelhető, 12, 17 és 25 cm-es hevederrel. Ez a változat a 17 cm-es hevederrel szerelt.

Spirit karabinerek:

  • H alakú profiljuk lehetővé teszi, hogy egy könnyű, de nagy szilárdságú karabinert kapjunk.
  • Ahol a kötél jellemzően súrlódik benne, ott szélesebb, nagy rádiuszú felületet képeztek, ezzel biztosítva, hogy a lehető legkevésbé kopjon a karabiner és benne futó kötél.
  • A Spirit karabinerek keylockos záródása a nyelvnél segít abban, hogy a csőr és a nyelv között ne tudjon megakadni sem a nittfül, sem a kötél.

A két karabinert a Petzl Express heveder köti össze egymással. Tipikusan erre a hevederre jellemző, hogy szélesebb anyagból készül, így amikor egy áthajló útból próbáljuk leeresztés közben kipucolni a közteseinket, vagy amikor projektelünk egy-egy utat, akkor könnyebb megmarkolni ezt a vastag hevedert. Az alsó végén fel van szerelve a Petzl String rögzítő gumigyűrűvel. Ez biztosítja, hogy a karabiner a helyén maradjon és megvédi a hevedert a sziklával való súrlódástól keletkező kopástól.
Elérhető háromféle hosszban: 12 cm, 17 cm és 25 cm.

Rendeld meg most a 17 cm-es hevederrel rendelkező Petzl Spirit expressed »

Heveder anyaga Poliészter
Heveder szélessége 22 mm
Heveder teherbírása 22 kN
question_markHosszirányú teherbírás ⬌ 23 kN
Gyártó Petzl
question_markKeresztirányú teherbírás ⬍ 8 kN
question_markHosszirányú teherbírás nyitott nyelvvel ⬌ 9 kN
Súly 100 g
question_markKarabiner típusa Nem zárható nyelvű
Szín Szürke
Karabiner hossza 99 mm
Karabiner szélessége 58 mm
Karabiner anyaga Alumínium ötvözet
question_markKarabiner anyagának kezelése Eloxált
question_markUIAA teszt Megfelelt