Menü
Ár:
37.990 Ft
34.990 Ft (27.551 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 3.000 Ft

Petzl Luna női mászóbeülő S méretben és lila színben

Ár:
37.990 Ft
34.990 Ft (27.551 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 3.000 Ft
Méret:
Szín: Lila

Kényelmes hegy- és falmászó beülő, állítható combhevederekkel négy méretben, kifejezetten a hölgyek vonalaihoz tervezve.

Rendeld meg a S méretben és lila színben »
 

Kosárba

 

Elérhetőség: 3 munkanapon belül kézhez kapod

A termék részletes leírása:

Petzl Luna női mászóbeülő, kényelem és design

A Luna a Petzl Adjama női változata, egy könnyű és szuperkényelmes beülő, állítható combhevederekkel. Ezért ideális a falmászáson kívül a jég- és hegymászáshoz, illetve a Via Ferrátához is, ahol szükség lehet némi extra ruházatra, illetve úgy kell tud felvenni a beülőd, hogy nem veszed le a bakancsot. A Petzl a női beülőinél növelte az összegzőhevedernél lévő távolságot a derékheveder és a combhevederek között, így a derékheveder jobban igazodik a hölgyek csípőjéhez.

Az EndoFrame technológiás derék- és combhevedereknek köszönhetően, kisebb súlyú beülőt kapsz nagyobb kényelemmel. A hevederek a beülő belsejében osztottan futnak, így minimalizálva a súlyt és maximalizálva a kényelmet.

A DoubleBack Light alumínium csatoknak köszönhetően könnyen és gyorsan tudod felvenni a Lunát, és behúzni a szükséges méretre. A régi beülőcsatokkal ellentétben nem igényel visszafűzést.

A bekötési pontnál a comb és a derékheveder ellenálló Dyneema hevederrel van borítva, ezzel növelve a Luna élettartamát.

A legtöbb Petzl beülőhöz hasonlóan a Lunán is négy felszereléstartó fül található. Az elülső kettő merevebb, a hátsó kettő kicsit lazább, így ha hátizsákot veszel fel, akkor sem lesz kényelmetlen. Ez a négy felszereléstartó fül kellő szabadságot biztosít neked, hogy a lehető leggyorsabban tudd le és felakasztani a felszerelésedet.

A derékhevederen oldalt, az elülső és a hátsó felszereléstartó fülek között találsz két darab Caritool felszereléstartó karabinernek is helyet. A Caritool karabinerek műanyag karabinerek, melyeken kényelmesen és biztonsággal tudsz például jégcsavarokat tartani. A Luna derékhevederének a hátsó részén, a két hátsó felszereléstartó fül között egy olyan fül van, amibe nagyfalmászáskor, a húzózsák kötelét akaszthatod (5 kg-ot bír).
A combhevederek hátul lecsatolhatóak, így nem kell egy kétbetűs kitérő miatt levenned a beülőd. Felhasznált anyagok: Nylon, polyester, EVA, polyurethane, alumínium, nagy ellenálló-képességű polyethilen

A Luna négyféle méretben kapható:

 • Az XS-es méretei: (440 g)
  • Derék: 65 - 71 cm
  • Comb: 46 - 56 cm​
 • Az S-es méretei: ( 470 g)
  • Derék: 71 - 77 cm
  • Comb: 51 - 61 cm​
 • Az M-es méretei: (495 g)
  • Derék: 77 - 84 cm
  • Comb: 54 - 64 cm​
 • Az L-es méretei: (525 g)
  • Derék: 84 - 92 cm
  • Comb: 56 - 66 cm​

Akkor válaszd a Petzl Lunát, ha egy szuperkényelmes, falmászáshoz és hegymászáshoz is alkalmas női beülőt keresel!

Összegzőheveder-védő Heveder
Combcsatok száma 2 db
Gyártó Petzl
Felhasználó Női
Derék méret (cm) 71-77 cm
Comb méret (cm) 51-61 cm
Súly 470 g
Felszereléstartó fülek száma 4 db
Derékcsatok száma 1 db
question_markUIAA teszt Megfelelt
Garancia 36 hónap