Termékek Menü

Statikus kötelek nem elsősorban mászócélokra

A statkuskötelek nem elsősorban mászásra valók

Mégis a mászókötelek közé soroltuk őket, mert expedíciós mászásnál jellemző a használatuk, illetve nagyfalas mászásoknál, segédkötélként alkalmazzuk ezt a kötélcsaládot. Mivel kevesebbet nyúlnak mint a dinamikus társaik, ezért mászógéppel a statikuskötélen felfelé haladni kevésbé fárasztó mint dinamikus köteleken. Ezeken a felhasználási formákon felül iparialpinisták, illetve egyéb magasban végzett munkák során és mentéshez használják a statikus köteleket. Klasszikus értelemben vett mászásra nem használunk statikuskötelet. Európa legnagyobb kötélgyártóinak a termékeit igyekeztünk összeválogatni, mint az Edelrid, a Beal vagy a Tendon.

Ha nem találná az Ön számára ideális kötelet, vagy bármi más kérdése van, akkor forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!

Nincs megjeleníthető termék.
Átvétel, szállítás
FoxPost csomagautomatába, 60 pontra országszerte a következő munkanapon, 1190. Ft  (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »

INGYENES személyes átvétel Budapesten a Szentendrei úton a Monkey Boulderteremben (H, Cs, 12 - 18 óráig, amennyiben, telefonon vagy e-mailben előre egyeztettél velünk)
Részletek »

Személyes átvétel 700 Pick Pack Ponton  1.190. Ft (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »

Futáros szállítás  1.790. Ft (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »