Menü
Ár:
19.990 Ft (15.740 Ft + ÁFA)

Edelrid Zodiac narancssárga mászósisak

Ár:
19.990 Ft (15.740 Ft + ÁFA)
Szín:
Méret (fejkerület): 54 - 62 cm

Könnyű és stabil sisak narancssárga színben, hegymászáshoz, sportmászáshoz és via-ferrátához.

Rendeld meg most ▼

Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron

A termék részletes leírása:

A narancssárga Edelrid Zodiac egy kiváló, univerzális mászósisak

A Zodiac egy hibrid sisak, ami azt jelenti, hogy kívül egy vékony de kemény, belül egy vastagabb de puhább anyagból készül. A külső, keményebb réteg ABS műanyagból készül, ez az ami a színét is adja, de fő jelentősége az, hogy erről pattannak le a kisebb kövek. A belső rétege vastagabb, habosított polisztirolból készül. Ennek a rétegnek köszönhető, hogy a fejeden szétosztja az ütés terhelését, amivel meggátolja a sérülést.

Egyféle méretben kapható, ami 54 - 62 cm-es fejkerület között állítható. Az állíthatóság nagyon egyszerű, a tarkónál az Edelrid Wing Fit Systemmel egy kis tekerőgomb segítségével húzható össze vagy növelhető a Zodiac mérete úgy, hogy nem kell levedd a fejedről. A Wing Fit System előnye, hogy amikor éppen nem használod, akkor a sisakba hajtható, így könnyebb szállítanod.
Az állnál lévő heveder állítható, de nem csak a hosszúsága, hanem az is, hogy a füledhez hogyan essen a heveder. Ezzel egy átlagos sisaknál még kényelmesebb a Zodiac.

A szellőzéséről a két oldalán lévő 3-3 szellőzőnyílás gondoskodik. A fejlámpádat négy darab fejlámpatartó fül segítségével rögztheted.

A belsejében vékony, puha borítású szivacsréteg biztosítja a kényelmet. A szivacsból egy tartalék szettet is kapsz, így amikor az egyiket kiveszed és kimosod, addig is tudod a másikkal használni a sisakod.

Megfelel a CE EN 12492-es nemzetközi sztenderdeknek és az UIAA előírásainak is.

Az Edelrid Zodiac négyféle színben kapható, ez a modell narancssárga színű:

  • Fehér
  • Kék
  • Narancssárga
  • Zöld

Akkor ajánljuk neked az Edelrid Zodiac sisakot, ha egy erős, könnyű és kényelmes sisakot szeretnél és bejön a narancssárga.

Rendeld meg most a Zodiacod narancssárga színben »

Kosárba

CE EN tesztazonosító 12492
Gyártó Edelrid
Felhasználó Unisex
Súly 359 g
question_markUIAA teszt Megfelelt
Garancia 12 hónap