Termékek Menü

Alpidex

Az Alpidex filozófiája

A sport iránti szeretetünk, tapasztalatunk és az ismeretlen felfedezésekor megélt izgalom sarkal minket arra, hogy felszereléseket gyártsunk. Az Alpidex a professzionális mászófelszerelések, zuhanásgátlók és az egészségügyi termékek gyártására specializálódott. A felelősségteljes gyártás vállalatunk legfontosabb alapelve. A magas minőségünk záloga a szenvedélyünk és a szorgalmunk. Vállalatunk garantálja a termékeink legmagasabb minőségét és biztonságát. Számunkra mindig az első vásárlóink biztonsága és egészsége. Az Alpidexet a professzionális, vásárló barát szolgáltatás különbözteti meg konkurenseinktől.

Mászófelszerelések

Termékkínálatunk széles skáláját fedi le a mászófelszereléseknek, mint a karabinerek, expresszek, biztosító eszközök stb. Termékeink fejlesztése során szorosan együttműködünk a DAV-val (Deutcher Alpenverein, Német Mászószövetség) és számos mászóteremmel. Célunk a jelenlegi termékeink mellett széles választékot biztosítani hátizsákokból és egyéb textil termékekből.

Mottónk: A legmagasabb teljesítmény minden területen.

Nézet:
Rendezés:
Átvétel, szállítás
FoxPost csomagautomatába, 60 pontra országszerte a következő munkanapon, 1190. Ft  (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »

INGYENES személyes átvétel Budapesten a Szentendrei úton a Monkey Boulderteremben (H, Cs, 12 - 18 óráig, amennyiben, telefonon vagy e-mailben előre egyeztettél velünk)
Részletek »

Személyes átvétel 700 Pick Pack Ponton  1.190. Ft (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »

Futáros szállítás  1.790. Ft (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »
Gyártók