Termékek Menü

Szállítási és fizetési feltételek

Választható szállítási módok és költségek

Szállítási, vagy átvételi módot a rendelése véglegesítésénél, a "Pénztár" oldal 3. pontjában választhat, az alábbiak közül:

Szállítási módok:

Fizetési módok:

 

FoxPost csomagautomatás átvétel, 2-3 munkanapon belül átvehető csomagja országszerte több mint 60 csomagautomatából, 820. Ft (30.000. Ft felett INGYENES)

 • A szállítás költsége 820. Ft, 30.000. Ft-ot meghaladó rendelés esetén INGYENES
 • Ha a rendelt termékek vannak raktárunkban, akkor rendelése a következő munkanapon megérkezik a választott csomagautomatába
 • 3 napig veheti át csomagját

A FoxPost csomagautomatái fedett helyen, bevásárlóközpontokban vagy hipermarketekben találhatóak az ország több mint 60 pontján. Elérhetőségük az adott bevásárlóközpont nyitvatartási idejétől függ, erről az alábbi térképen is tud tájékozódni. Amint átadtuk csomagját a FoxPostnak, emailben értesítjük Önt. A csomagja FoxPost automatába érkezéséről a FoxPost SMS-ben értesíti Önt, ezért nagyon fontos, hogy a rendelésnél a telefonszámát pontosan adja meg, ellenkező esetben nem kap értesítést a csomag átvehetőségéről. Az automatáknál bankkártyával tudja kifizetni csomagját, ha utánvétes rendelést kért, illetve webáruházunkban a rendelés során online bankkártyás fizetéssel. Bővebb információt a FoxPost weboldalán talál, vagy forduljon a FoxPost ügyfélszolgálatához a 06-1-999-0-369-es telefonszámon vagy az info@foxpost.hu email címen.

Itt tájékozódhat, hogy hol vannak a FoxPost automaták és mi a nyitvatartási idejük:

Rendelését van lehetősége személyesen, szállítási díj nélkül átvenni Bemutatótermünkben, mely a Monkey Boluder teremben található ( 1033, Budapest, Szentendrei út 89-95. PP Center)

Ügyfélfogadási időnk: Hétfő és csütörtöki napokon 12 - 18 óráig abban az esetben ha emailben vagy telefonon előre egyeztetetett velünk. A PP Center területén 18 óráig 250. Ft/óra a parkolási díj, 18 óra után 3 óra ingyenes (ehhez pecsétet kell kérni a Monkey recepcióján) NEM VAGYUNK ÜZLET, nem tartózkodunk állandóan a Bemutatóteremben.

Ennek az átvételi módnak nincs kezelési költsége, csak készpénzzel tud fizetni vagy előreutalással.

 

Személyes átvétel országszerte több mint 700 Pick Pack Ponton

 • A Pick Pack Pontos szállítás díja 1.000. Ft, de 30.000. Ft-os rendelés felett INGYENES. Az ország több mint 190 településének több mint 700 Pick Pack Pontján rugalmas nyitvatartási időben tudja átvenni rendelését.
 • A Pick Pack Pontok Relay és Inmedio hírlepüzletek (forgalmas közlekedési csomópontoknál), OMV, MOL, Avanti és Avia benzinkutak, Playersroom, Playmax, SportFactory és CooP Star üzletek.
 • A nyitva tartásuk változó, de jellemzően nagyobb rugalmasságot biztosítanak, mint futárszolgálatunk. Sok átvevőpont hétvégén is nyitva van, míg a benzinkutak akár 0 - 24 óráig tartó nyitva tartással állnak rendelkezésére. A rendelés véglegesítésénél, mikor kiválasztja a Pick Pack Pontos szállítási módot, láthatja a választott átvevőpont nyitvatartási idejét.
 • A legtöbb átvevőponton fizethet bankkártyával is, de erről minden esetben érdeklődjön a Pick Pack Pont ügyfélszolgálatán ( pickpackpont@sprinter.hu, 06 1 803 63 00).
 • Miután rendelését átadtuk a szállítónak, emailben értesítjük csomagja számáról, melyet ezen az oldalon nyomonkövethet. Rendelése 3 munkanap alatt érkezik budapesti átvevőpontba, míg vidéki átvevőpontba 4-5 munkanap alatt.
 • Fontos tudnia, hogy törvényi előírás szerint, csomagját csak úgy veheti át, ha hatóság által kiállított igazolványával igazolja személyazonosságát. Az átvételkor rögzítenie kell az igazoló okmány típusát és a sorszámát. Ha a csomagot nem a címzett veszi át, akkor 2 tanúval hitelesített meghatalmazást is kérhetnek az átvevőponton.
 • A csomag átvevőpotba való érkezéséről emailben értesíti Önt a Pick Pack Pont.
 • Rendelését 6 napig őrzik, majd visszaküldik nekünk.

Az átvevőpontokat ezen a térképen találja:

 

Országos házhoz szállítás 4-5 munkanap alatt futárszolgálattal Magyarország területére

A futáros házhoz szállítás díja 1.250. Ft, de 30.000. Ft-os rendelés felett INGYENES.

 • Rendelését a "Gyűjtőszállítás" futárszolgálat viszi az Ön által megadott magyarországi szállítási címre, munkanapokon 8 és 17 óra között.
 • Mindenképpen olyan szállítási címet adjon meg, ahol ebben az idősávban megtalálja Önt futárunk.
 • Miután csomagját átadtuk a futárnak, emailben értesítjük Önt csomagja számáról, mely segítségével ezen az oldalon nyomon követheti rendelését.
 • A csomag érkezését emailben pontosítja a futár, a kiszállítás napjának reggelén.
 • Csomagja 4-5 munkanap alatt megérkezik az Magyarország bármely pontjára.
 • Ha a futár nem találná a szállítási címen, akkor szállítási értesítőt hagy és a következő munkanapon még egyszer megkísérli a szállítást. A szállítási értesítőn található telefonszám segítségével módosíthat a szállítás napján, vagy a szállítási címen.

 

Online bankkártyás fizetés az OTP Simple szolgáltatáson keresztül

A rendelése értékét online, bankkártyával is ki tudja fizetni. A fizetést az OTP  OTP Simple biztosítja. A fizetéshez ezeket a bankkártyákat használhatja:
MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express
Ha ezt a fizetési módot választja, akkor rendelése véglegesítése után átirányítunk az OTP Simple oldalára, ott adja meg a kártyája adatait. Sikeres fizetés után visszairányítják webáruházunkba és ezzel párhuzamosan kap egy emailt az OTP Simple-től a fizetés sikerességéről. A Mászás.hu számára nem kerülnek átadásra a bankkártya adatok, mi csak a fizetés teljesüléséről értesülünk. Az OTP Simple fizetési tájékoztatóját itt olvashatja »

 

Utánvétel

Ha rendelésének ellenértékét a csomag kézhezvételekor, készpénzben szeretné kiegyenlíteni, akkor válassza az utánvétes fizetést. Ha a személyes átvételi módot választja Budapest belvárosában, akkor válassza az utánvétes fizetést, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség. Pick Pack Pontos szállítás esetén a legtöbb átvevőponton van mód bankkártyás fizetésre is, de erről minden esetben a Pick Pack Pont ügyfélszolgálatán érdeklődjön a pickpackpont@sprinter.hu email címen, vagy a 06 1 803 63 00-ás telefonszámon. Futáros szállítási mód választása esetén a csomag átvételekor, készpénzzel tud fizetni, bankkártyával nem.

 

Utoljára módosítva 2018. február 21: Szállítási díjtételek változása, ingyenes szállítás értékhatár változása

Átvétel, szállítás
FoxPost csomagautomatába, 60 pontra országszerte a következő munkanapon, 820. Ft  (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »

INGYENES személyes átvétel Budapesten a Szentendrei úton a Monkey Boulderteremben (H, Cs, 12 - 18 óráig, amennyiben, telefonon vagy emailben előre egyeztettél velünk)
Részletek »

Személyes átvétel 700 Pick Pack Ponton  1.000. Ft (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »

Futáros szállítás  1.250. Ft (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »
Gyártók