Termékek Menü
0

Szállítási és fizetési feltételek

Választható szállítási módok és költségek

Szállítási vagy átvételi módot a rendelése véglegesítésénél, a "Pénztár" oldal 3. pontjában választhat, az alábbiak közül:

Szállítási módok:

Fizetési módok:

 

 

INGYENES Személyes átvétel Bemutatótermünkben a Monkey Boulder teremben

Rendelését van lehetősége személyesen, szállítási díj nélkül átvenni Bemutatótermünkben, mely a Monkey Boluder teremben található ( 1033, Budapest, Szentendrei út 95. PP Center)

Ügyfélfogadási időnk: Hétfő és csütörtöki napokon 12 - 18 óráig abban az esetben ha emailben vagy telefonon előre egyeztetetett velünk. A PP Center területén 18 óráig 250 Ft/óra a parkolási díj, 18 óra után 3 óra ingyenes (ehhez pecsétet kell kérni a Monkey recepcióján) NEM VAGYUNK ÜZLET, nem tartózkodunk állandóan a Bemutatóteremben.

Ennek az átvételi módnak nincs kezelési költsége, csak készpénzzel tud fizetni vagy előreutalással.

 

Személyes átvétel országszerte több mint 700 Pick Pack Ponton

 • A Pick Pack Pontos szállítás díja 820 Ft, de 20 000 Ft-os rendelés felett INGYENES. Az ország több mint 190 településének több mint 700 Pick Pack Pontján rugalmas nyitvatartási időben tudja átvenni rendelését.
 • A Pick Pack Pontok Relay és Inmedio hírlepüzletek (forgalmas közlekedési csomópontoknál), OMV, MOL, Avanti és Avia benzinkutak, Playersroom, Playmax, SportFactory és CooP Star üzletek.
 • A nyitva tartásuk változó, de jellemzően nagyobb rugalmasságot biztosítanak, mint futárszolgálatunk. Sok átvevőpont hétvégén is nyitva van, míg a benzinkutak akár 0 - 24 óráig tartó nyitva tartással állnak rendelkezésére. A rendelés véglegesítésénél, mikor kiválasztja a Pick Pack Pontos szállítási módot, láthatja a választott átvevőpont nyitvatartási idejét.
 • A legtöbb átvevőponton fizethet bankkártyával is, de erről minden esetben érdeklődjön a Pick Pack Pont ügyfélszolgálatán ( pickpackpont@sprinter.hu, 06 1 803 63 00).
 • Miután rendelését átadtuk a szállítónak, emailben értesítjük csomagja számáról, melyet ezen az oldalon nyomonkövethet. Rendelése 3 munkanap alatt érkezik budapesti átvevőpontba, míg vidéki átvevőpontba 4-5 munkanap alatt.
 • Fontos tudnia, hogy törvényi előírás szerint, csomagját csak úgy veheti át, ha hatóság által kiállított igazolványával igazolja személyazonosságát. Az átvételkor rögzítenie kell az igazoló okmány típusát és a sorszámát. Ha a csomagot nem a címzett veszi át, akkor 2 tanúval hitelesített meghatalmazást is kérhetnek az átvevőponton.
 • A csomag átvevőpotba való érkezéséről emailben értesíti Önt a Pick Pack Pont.
 • Rendelését 6 napig őrzik, majd visszaküldik nekünk.

Az átvevőpontokat ezen a térképen találja:

 

Országos házhoz szállítás 2 munkanap alatt futárszolgálattal Magyarország területére

A futáros házhoz szállítás díja 1 250 Ft, de 30 000 Ft-os rendelés felett INGYENES.

 • Rendelését a "Gyűjtőszállítás" futárszolgálat viszi az Ön által megadott magyarországi szállítási címre, munkanapokon 8 és 17 óra között.
 • Mindenképpen olyan szállítási címet adjon meg, ahol ebben az idősávban megtalálja Önt futárunk.
 • Miután csomagját átadtuk a futárnak, emailben értesítjük Önt csomagja számáról, mely segítségével ezen az oldalon nyomon követheti rendelését.
 • A csomag érkezését emailben pontosítja a futár, a kiszállítás napjának reggelén.
 • Csomagja 2 munkanap alatt megérkezik az Magyarország bármely pontjára.
 • Ha a futár nem találná a szállítási címen, akkor szállítási értesítőt hagy és a következő munkanapon még egyszer megkísérli a szállítást. A szállítási értesítőn található telefonszám segítségével módosíthat a szállítás napján, vagy a szállítási címen.

 

Online bankkártyás fizetés az OTP Simple szolgáltatáson keresztül

A rendelése értékét online, bankkártyával is ki tudja fizetni. A fizetést az OTP  OTP Simple biztosítja. A fizetéshez ezeket a bankkártyákat használhatja:
MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express
Ha ezt a fizetési módot választja, akkor rendelése véglegesítése után átirányítunk az OTP Simple oldalára, ott adja meg a kártyája adatait. Sikeres fizetés után visszairányítják webáruházunkba és ezzel párhuzamosan kap egy emailt az OTP Simple-től a fizetés sikerességéről. A Mászás.hu számára nem kerülnek átadásra a bankkártya adatok, mi csak a fizetés teljesüléséről értesülünk. Az OTP Simple fizetési tájékoztatóját itt olvashatja »

 

Utánvétel

Ha rendelésének ellenértékét a csomag kézhezvételekor, készpénzben szeretné kiegyenlíteni, akkor válassza az utánvétes fizetést. Ha a személyes átvételi módot választja Budapest belvárosában, akkor válassza az utánvétes fizetést, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség. Pick Pack Pontos szállítás esetén a legtöbb átvevőponton van mód bankkártyás fizetésre is, de erről minden esetben a Pick Pack Pont ügyfélszolgálatán érdeklődjön a pickpackpont@sprinter.hu email címen, vagy a 06 1 803 63 00-ás telefonszámon. Futáros szállítási mód választása esetén a csomag átvételekor, készpénzzel tud fizetni, bankkártyával nem.

 

Utoljára módosítva 2017. október 17: FoxPost szállítás ideiglenesen szünetel

Átvétel, szállítás
INGYENES személyes átvétel Budapesten a Szentendrei úton a Monkey Boulderteremben (H, Cs, 12 - 18 óráig, amennyiben, telefonon vagy emailben előre egyeztettél velünk)
Részletek »

Személyes átvétel 700 Pick Pack Ponton  820 Ft (20 000 Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »

Futáros szállítás  1250 Ft (30 000 Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »
Akciós termékek
Gyártók