Termékek Menü

Mászókötelek széles választéka mászóiskolákba, sziklamászáshoz

Falmászókötelek mászóiskolai körülményekhez igazítva!

Ezeket a köteleket elsődlegesen sziklamászáshoz fejlesztették, de jellemző rájuk a multifunkcionális alkalmazhatóság. Top Rope mászásra is alkalmasak, de javasolt felhasználási területük az előremászás, az On-sight, Red Point és Flash mászás biztosítása. Döntő többségük a dinamikus egészkötelek csoportjába tartozik, de pár képviselőjük már olyan fejlett technológiával készült, hogy egyszerre alkalmas fél- és ikerköteles mászásokhoz is. A legtöbb európai kötélgyártó sportmászóköteleit próbáltuk összegyűjteni, mint a Petzl, az Edelrid, a Beal vagy a Tendon.

Reméljük megtalálja az Ön számára ideális kötelet, de ha segítségre van szüksége a döntésben, vagy bármi egyéb kérdése adódik, akkor forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!

Nézet:
Rendezés:
Átvétel, szállítás
FoxPost csomagautomatába, 60 pontra országszerte a következő munkanapon, 1000. Ft  (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »

INGYENES személyes átvétel Budapesten a Szentendrei úton a Monkey Boulderteremben (H, Cs, 12 - 18 óráig, amennyiben, telefonon vagy e-mailben előre egyeztettél velünk)
Részletek »

Személyes átvétel 700 Pick Pack Ponton  1.000. Ft (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »

Futáros szállítás  1.490. Ft (30.000. Ft feletti rendelésnél INGYENES)
Részletek »
Gyártók